Home / Napelem rendszerek

Napelem rendszerek

napelem, napelem rendszer 0% THM

Napelemet Napelemes rendszert keresel?

Üdvözlünk a napelem oldalunkon!

A napelem oldalunkon nem csupán a legnagyobb gyártók napelemei között böngészhetsz de ha napelemre, napelemes rendszerre van szükséged, napelemes kérdésekben bátran fordulj hozzánk…

Mi megtervezzük, engedélyeztetjük és kivitelezzük napelemes rendszeredet, hogy a későbbiekben ne fájjon a fejed a villany és a fűtésszámlád miatt.

Akár kedvezményes hitelkonstrukcióra is megvásárolhatod!

Most a napelem rendszereket  megvásárolhatod Ingyen hitelre, 0% THM-re , akár 0 Ft  kezdőrészlettel, 12 hónapos futamidőre.

Csak annyit kell tenned, hogy ajánlatot kérsz napelemes rendszer vásárlására, és Mi mindent elintézünk helyetted!

A legnagyobb kínálatban találsz nálunk napelemet, invertert, Sharp, Trinasolar, Hyundai, Panasonic, LG, Gronius, SMA, ABB, Huawei, gyártók kínálatából.

Napelemek

napelem

Inverterek

inverter

Cégünk a világ legnagyobb és első számú napelem és inverter gyártó cégek termékeit forgalmazza.

Reprezentatív példa

Reprezentatív példa: 500.000,- Ft, Referencia THM: 0%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 12 hónap, Törlesztő részlet: 41.666,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 500.000,- Ft, Hitel teljes díja: 0,- Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés d) pontja alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos COFIDIS Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. A KLÍMA-FUTÁR Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és a KLÍMA-FUTÁR Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.