• INDOOR
  • WH-UX09HE5 kültéri hőszivattyú
  • CZ_RTC3
Akció!

Panasonic ALL IN ONE “ÚJ” , “J” Generáció High Performance Osztott hőszivattyú (Hűtő-Fűtő) 1 fázisú, 9kW (WH-UD09JE5-1/WH-ADC0309J3E5C)((COMPACT 600X600mm beltérivel)

0 out of 5

3.169.700 Ft Nettó 2.495.827 Ft

KIEMELT JELLEMZŐK

A Panasonic Aquarea hőszivattyú-termékcsaládja akár -20 °C-on is kivételesen magas hatásfokkal működik, ezáltal jelentős energia-megtakarítást biztosít. A Panasonic Aquarea hőszivattyúkat a Panasonic tervezi és gyártja, nem pedig más gyártók.

Az Aquarea hőszivattyú tökéletes hőmérsékletet teremt, és a hőtermelés helyett alkalmazott hőátadás révén egyszerű, olcsó, környezetbarát megoldást kínál a meleg víz előállítására. A hőszivattyú technológia szerepel az International Energy Agency (IEA) kék térképén, melynek célja, hogy 2050-re a 2005-ös szint felére csökkentse a CO2-kibocsátást.
Az Aquarea azok közé az új generációs fűtési megoldások közé tartozik, amelyek megújuló, ingyenes energiaforrást – levegőt – használnak a lakás fűtésére vagy hűtésére, illetve a meleg víz előállítására.
· Rendkívül magas hatásfok (az új 5 kW-os monoblokk egység COP értéke 5,08)
· Alacsony energiafelhasználású otthonokba kifejlesztett termékcsalád (3 kW-tól)
· Hideg területeken ideális T-CAP megoldás, amely akár -15 °C-os hőmérséklet mellett is megőrzi névleges teljesítményét
· Okostelefonról egyszerűen vezérelhető (egy választható interfész segítségével)
· Jó hatásfokú tartályok széles választéka a használati meleg víz tárolására

Energia-megtakarítás

 

 

 

 

 

Jobb hatékonyság, magasabb érték. Alacsony hőmérsékletű alkalmazásokhoz. Az Aquarea rendszerek teljesítik az A++ energiahatékonysági osztályra vonatkozó ErP előírásokat.

 

 

 

 

 

Jobb hatékonyság, magasabb érték. Közepes hőmérsékletű alkalmazásokhoz. Az Aquarea rendszerek teljesítik az A++ energiahatékonysági osztályra vonatkozó ErP előírásokat.

 

 

 

 

 

Jobb hatékonyság, magasabb érték. Alacsony hőmérsékletű alkalmazásokhoz. Az Aquarea rendszerek teljesítik az A energiahatékonysági osztályra vonatkozó ErP előírásokat.

 

 

 

 

 

Az Aquarea rendszerek beépített „A” energiaosztályú vízszivattyúval rendelkeznek. A H generációnál a fordulatszám szabályozása automatikus, az F generációnál és a normál G generációnál 7 sebességfokozat érhető el.

 

 

 

 

 

Az „A Inverter+” rendszer a nem inverteres modellekkel összehasonlítva akár 30% energia-megtakarítást eredményezhet.

High Performance

 

 

 

 

 

Az Aquarea T-CAP: rendkívül alacsony hőmérsékleten is használható. 9 és 16 kW között. Amennyiben a névleges fűtőteljesítmény fenntartása a legfontosabb szempont, legyen akár -7 °C vagy -15 °C a külső hőmérséklet, válassza az Aquarea T-CAP hőszivattyút.

 

 

 

 

 

Aquarea  60 °C-os kilépő vízhőmérséklettel működik.

 

 

 

 

 

Használati meleg víz. Az Aquarea segítségével, az opcionális melegvíz-tartályban a használati meleg víz is alacsony költséggel állítható elő.

 

 

 

 

 

Fűtés akár -28 °C-os hőmérséklet mellett.

 

 

 

 

 

Vízszűrő (egyszerűen hozzáférhető, gyors „bepattintós” technológiával) a H generációhoz.

 

 

 

 

 

Vízelzáró szelep a H generációs egységekben.

 

 

 

 

 

Vízáramlás-érzékelő a H generációs egységekben.

 

 

 

 

 

A teljes termékcsalád kültéri egységeinek kompresszoraira öt év garanciát vállalunk.

 

SG címkére felkészítve: Az Aquarea HPM-nek köszönhetően az Aquarea (split és monoblokk) termékcsalád megkapta a Német Hőszivattyú Szövetség (Bundesverband Wärmepumpe) által adományozott „SG Ready” (Smart Grid Ready) címkét. Ez a címke azt igazolja, hogy az Aquarea valóban intelligens hálózati vezérlésbe kapcsolható.
MCS tanúsítvány száma: MCS HP0086.*

Kibővített csatlakozási lehetőségek

 

 

 

 

 

Felújítás. Az Aquarea hőszivattyúk meglévő vagy új vízmelegítőhöz csatlakoztathatók az optimális kényelem elérése érdekében, akár nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén is.

 

 

 

 

 

Új távvezérlő, teljes méretű, 3,5” széles, pontmátrixos, megvilágított kijelzővel. 10 nyelven elérhető, könnyen kezelhető menü a beszerelést végző szakember és a felhasználó számára. A H generáció tartalmazza.

 

 

 

 

 

Az Internet Control egy olyan új generációs, felhasználóbarát távirányító rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket.

 

 

 

 

 

Csatlakozási lehetőségek. A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületfelügyeleti rendszer között.

HOGYAN NYERHETŐ FŰTÉS ÉS HASZNÁLATI MELEG VÍZ A LEVEGŐBŐL?

 

Új Aquarea levegő-víz hőszivattyúk: az elérhető legjobb szezonális hatásfok. Az energiaipari fejlődés élvonalát képviselő Aquarea egyértelműen a „zöld” fűtő és légkondicionáló megoldások kategóriájába tartozik.


Bemutatjuk a Panasonic Aquarea levegő hőszivattyút

Az Aquarea levegő hőszivattyú friss levegőt keringtet, amelyet átáramoltat a hűtőközeggel feltöltött tekercseken (az elv megegyezik a hűtőszekrények működésével). Az elnyelt hő átadódik a víznek, ami ezután a fűtési rendszerben és a használati melegvíz-igény kielégítésére használható. A Panasonic legújabb technológiája fenntartható alternatívát kínál az olaj- és földgáztüzelésű, valamint elektromos fűtési rendszerekkel szemben.


Akár 80%-os energia-megtakarítás*

Az energiaipari fejlődés élvonalát képviselő Aquarea egyértelműen a „zöld” fűtő és légkondicionáló megoldások kategóriájába tartozik. Az Aquarea azok közé az új generációs fűtési és légkondicionálási megoldások közé tartozik, amelyek megújuló, ingyenes energiaforrást – levegőt – használnak a lakás fűtésére vagy hűtésére, illetve a meleg víz előállítására. Az Aquarea hőszivattyú sokkal rugalmasabb és költséghatékonyabb megoldást nyújt a hagyományos fosszilis üzemanyaggal működő kazánokhoz képest.


Nagy hatásfokú „zöld” fűtés a Panasonic új levegő-víz hőszivattyús rendszereivel

A hagyományos elektromos fűtéshez képest a Panasonic Aquarea hőszivattyú 80%-os megtakarítást biztosít. A 5 kW-os Aquarea rendszer COP-értéke például 5,28. Ez 5,28-cal több, mint amit egy hagyományos elektromos fűtési rendszer biztosítani tud, melynek COP-értéke maximum
1. Ez 80%-os* megtakarítást jelent. Az energiafogyasztás tovább csökkenthető, ha az Aquarea rendszerhez fotovoltaikus napelemeket csatlakoztatnak.

Aquarea levegő-víz hőszivattyú: Innovatív, alacsony energiaigényű megoldás, amely szélsőséges külső hőmérséklet mellett is kiemelkedő kényelmet teremt a lakóépületekben. Biztosítja a radiátorok, a padlófűtés és a fan-coil egységek számára szükséges hőmennyiséget és használati meleg víz előállítását.


Milyen érvek szólnak a levegő-hőszivattyúk mellett?

· Fűtés, hűtés és használati melegvíz-készítés egy rendszerrel
· Az elérhető legnagyobb hatékonyság, akár szélsőséges külső hőmérséklet mellett is
· Környezetbarát: napelemekhez csatlakoztatható
· Bármilyen éghajlati viszonyok között, szélsőségesen alacsony vagy magas hőmérséklet mellett is az adott lakóépület igényeihez igazítható
· Fűtési megoldások széles skálájához alkalmazható: padlófűtés, radiátorok, fan-coil egységek
· Alacsonyabb fűtési számlák és karbantartási költségek
· Csökkenti az ökológiai lábnyomot
· Egyszerűen integrálható a meglévő fűtési rendszerbe
· Az olaj, LPG és elektromos rendszerek hatékony alternatívája
· Ideális megoldás a vezetékes gázellátás nélküli ingatlanokban
· Külső elhelyezésének köszönhetően nem foglal el értékes helyet a lakás belső teréből

Akár 80%-os energia-megtakarítás az Aquareával*

AQUAREA HŐSZIVATTYÚ TERMÉKCSALÁD

A Panasonic Aquarea megoldásokat kínál ahhoz, hogy a lakóépületek hatékonyabbak legyenek, a rendszerek telepítése pedig olcsóbb és egyszerűbb legyen 

Aquarea High Performance. Új épületekbe és alacsony energiafelhasználású ingatlanokba
Maximális megtakarítás, maximális hatékonyság, minimális CO2- kibocsátás, minimális helyigény. Megnövelt teljesítmény, akár 5,28-as COP értékkel

Aquarea HT. Régi, magas hőmérsékletű radiátorokkal felszerelt házhoz
Ideális az utólagos felszereléshez: a zöld energiaforrás a meglévő radiátorokat fűti. Az Aquarea HT Solution (Aquarea magas hőmérsékletű hőszivattyú) az ideális választás, hiszen akár -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is 65 °C-os kilépő vízhőmérsékletet biztosít.

Aquarea T-CAP. Rendkívül alacsony hőmérsékleten, felújításhoz és korszerűsítéshez
Ideális a fűtőteljesítmény fenntartására, akár nagyon alacsony hőmérsékleten is. Ez a készülékcsalád külső elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a hőszivattyú leadott teljesítményének fenntartására, akár -20 °C-os külső hőmérséklet esetén is.

Aquarea DHW
Használati melegvíz-tartály beépített hőszivattyúval.

ÚJ, H GENERÁCIÓS AQUAREA A+++

A kényelem szépsége. Az újonnan bevezetett H generáció 3 és 16 kW közötti teljesítménnyel kapható. E kis teljesítményű berendezéseket kifejezetten az alacsony energiafelhasználású otthonokba tervezték. COP értékük kiemelkedően jó: a 3 kWos változat 5-ös COP-vel rendelkezik.


Jobb hatékonyság és A++/A++ érték
· A++ a közepes hőmérsékletű alkalmazásokhoz (radiátorok, ErP 55 °C)
· A++ az alacsony hőmérsékletű alkalmazásokhoz (padlófűtés, ErP 35 °C)
· A 3 és 5 kW-os változat teljesíti a 2019 szeptemberétől életbe lépő A+++
kategóriára vonatkozó ErP előírásokat


Aquarea, az energiatakarékos fűtés és melegvíz-készítés új generációja
Magas műszaki színvonaluknak és a fejlett vezérlésnek köszönhetően ezek a hőszivattyúk akár -7 és -15 °C-on is képesek nagy teljesítmény hatékony leadására. Az Aquarea szoftvere az alacsony energiafelhasználású otthonok igényeire állítható a maximális energiahatékonyság eléréséhez. Az időjárás viszontagságaitól függetlenül az Aquarea akár -20 °C-on is üzemel. A kompakt kialakítású kültéri egység nagyon egyszerűen felszerelhető.


Új kialakítás
Továbbfejlesztett, új szögletes forma, fehér színnel. A modern távirányító a beltéri egységtől 50 m-re felszerelhető.
„Telepítőbarát” kialakítás:
· Az elektromos csatlakozások immár az elülső oldalon találhatók.
· Az alkatrészek könnyen hozzáférhetők, és a sorba rendezett csöveknek köszönhetően a beszerelés egyszerűen elvégezhető.
· Új távirányító, teljes méretű, széles, pontmátrixos kijelzővel és új funkciókkal
· Kiegészítő teremhőmérséklet-érzékelő, szolár készlet, 2 zónás vezérlés, úszómedence és keringető szivattyú csatlakoztatható (CZ-NS4P választható NYÁK szükséges)
Kompakt és helytakarékos. Még nagyobb érték 1 kompakt házban:
· Vezetékszűrő (egyszerűen hozzáférhető, gyors „bepattintós” technológiával)
· Leválasztószelepek
· Elektronikus áramlásérzékelő
· Előkészítés 3 utas szelephez (választható CZ-NV1, belső térben)


 

Új All in One kompakt és egyszerűen beszerelhető
Szűk helyekre ideális, helytakarékos megoldás. A Panasonic által kifejlesztett bivalens és kaszkád rendszerek lehetővé teszik a felhasználó számára két fűtési zóna vezérlését. Az Aquarea All in One a Panasonic lakóépületekbe szánt hűtő, fűtő és használati melegvíz-készítő hőszivattyúinak új generációjába tartozik. Az Aquarea T-CAP a piacon kapható egyik legújabb hőszivattyú, amely akár -20 °C-os hőmérsékleten is képes a névleges fűtőteljesítmény fenntartására*. Ez a lehető legjobb szezonális energiahatékonysági mutatót biztosítja. A kiemelkedően hatékony és stabil működés érdekében a hőszivattyúkat -28 °C-os külső hőmérséklet mellett tesztelték.

2016-os TESZGYŐZTES: * Az All in One T-CAP 5 kW H generációra vonatkozik: Az adott kategóriában a levegő/víz hőszivattyúk
között mért és a Dán Energiahivatal hőszivattyúkat tartalmazó listáján közzétett legmagasabb SCOP (energiahatékonysági
mutató): sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/

Új Aquarea Smart Cloud a H generációhoz
A legkorszerűbb fűtésszabályozás a mai és jövőbeni igényekhez:
Egyszerű és hatékony energiagazdálkodás. Az Aquarea Smart Cloud sokkal több, mint a fűtőberendezés be- és kikapcsolására alkalmas, szimpla termosztát.
Az Aquarea Smart Cloud egy hatékony és egyszerűen kezelhető szolgáltatás, amellyel a fűtési és használati melegvíz-készítési funkciók teljes palettája – az energiafogyasztás figyelését, az üzemzavarral kapcsolatos értesítést, a meghibásodás előrejelzését és a távoli szervizt is beleértve – távolról vezérelhető.


Új All In One 2 zónás vezérléssel
· 2 fűtőkör 2 különböző vízhőmérséklettel
· 2 vízszivattyú és 2 vízszűrő
· Padlófűtés fűtővíz-szabályozás keverőszeleppel

Tartalmazza a 2 zónás készletet 2 vízhőmérséklet szabályozásával (padlófűtéshez 35 °C-os, radiátorokhoz 45 °C-os vízhőmérséklet)

Korszerű vezérlés
Egyszerű használat: Új távvezérlő, teljes méretű, 3,5” széles, pontmátrixos, megvilágított kijelzővel.
Áthelyezés: A távirányító a beltéri egységtől 50 m-re felszerelhető.


Új kiegészítő
Opcionális nyomtatott áramkör (CZ-NS4P). Ez az új nyomtatott áramkör lehetővé teszi az alábbi funkciók használatát: SG Ready címke, 0‑10V igény szerinti vezérlés jele, 2 zónás vezérlés (szivattyú + keverőszelep), szolár és külső kapcsló (fűtés / hűtés)

AQUAREA T-CAP

Az utólagos felszerelésre és új épületekben egyaránt alkalmazható T-CAP hőszivattyút a magas teljesítményigényű helyekre kell telepíteni.


Akár nagyon alacsony hőmérsékleten is alkalmas a fűtőteljesítmény fenntartására
A teljes T-CAP termékcsalád alkalmas a régi gáz- vagy olajkazánok kiváltására, de új kialakítású rendszerként, padlófűtéssel és alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy akár fan-coil fűtőrendszerrel kombinálva is kiválóan üzemeltethető. A hatékonyság növelése és a környezeti hatás minimalizálása érdekében valamennyi Aquarea hőszivattyú napenergiás hőtermelő vagy napelemes rendszerhez is csatlakoztatható.


A legmagasabb hatásfok, más fűtési rendszerekkel összehasonlítva

A Panasonic hőszivattyúk maximális COP értéke +7 °C-on 4,85, ennek köszönhetően sokkal hatékonyabbak más fűtési rendszereknél.

 

 


Nagyobb energia-megtakarítás
A T-CAP bármilyen külső hőmérséklet vagy bármilyen vízhőmérséklet
esetén képes kiemelkedő hatékonyságot biztosítani.


A termékcsalád főbb jellemzői
· Külső elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a hőszivattyú leadott teljesítményének ( kW¹) fenntartására, akár -20 °C-os külső hőmérséklet esetén is.
· Magas fűtőteljesítmény alacsony külső hőmérséklet esetén is
· További funkciók: Automatikus és üdülési üzemmód, rásegítés, betonszárítás és áramfogyasztás kijelzése
· A tartalék fűtőbetét teljesítménye modelltől függően választható (3/6/9 kW)
· A hűtés üzemmód szoftveresen aktiválható²

1) 35 °C-os előremenő hőmérséklet esetén
2) Ezt az aktiválást csak szervizpartner vagy a beszerelést végző szakember végezheti el.

A Panasonic hőszivattyúval nincs szükség túlméretezésre a kívánt teljesítmény eléréséhez alacsony hőmérsékleten.
· A Panasonic alacsony energiafelhasználású ingatlanokhoz kifejlesztett, egyedülálló szoftvere és inverteres technológiája lehetővé teszi 20 °C-os fűtővíz előállítását a hőszivattyúval. Amikor a magasabb külső hőmérséklet miatt csak kevés fűtés szükséges.
· Minden Aquarea hőszivattyú egy 10 l-es belső tágulási tartállyal rendelkezik.
· Az Aquarea hőszivattyújában egy inverteres kompresszor található, amely képes a leadott teljesítmény igény szerinti szabályozására.
· Új kettős tárcsás rendszer a rendszerben (kettős ventilátoros kültéri egység)
· A hőszivattyú egy 3/6/9 kW-os elektromos fűtőbetétet tartalmaz (egységtől függően).
· A Panasonic hőszivattyúk akár -28 °C-os külső hőmérséklet esetén is működnek, és kiegészítő fűtés nélkül akár -15 °C-ig biztosítják a szükséges teljesítményt¹.
· A Panasonic hőszivattyúk nagyon csendesek, és éjszakai üzemmódban zajcsökkentési beállítást is tartalmaznak. Tekintse meg zajszintkalkulátorunkat
a www.panasonicproclub.com weboldalon.

1) 35 °C-os előremenő hőmérséklet

Alkalmazási területek

Házakba, utólagos felszereléshez. A nagy hatékonyságú, 16 kW-os T-CAP alkalmas a költséges gáz vagy olajkazánok kiváltására.

Kereskedelmi létesítményekbe. 9 kW és 45 kW közötti széles teljesítményskála. Ráadásul akár öt hőszivattyú is csatlakoztatható.

Fűtéshez és hűtéshez. A 16 kW-os modell 60 °C-ra tudja melegíteni a  vizet és akár -28 °C-os hőmérséklet esetén is használható.

Fűtéshez és használati melegvízkészítéshez. A hatékony használati melegvíz-tartályok nagy mennyiségű meleg víz tárolását teszik lehetővé.

AQUAREA HT

Az Aquarea HT akár 65 °C-os előremenő hőmérséklet előállítására képes, így magas hatásfokú alternatívát kínál a magas hőmérsékletű radiátorokhoz csatlakoztatott olaj vagy gázkazánokkal szemben.[/vc_column_text%5

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close