• Panasonic UE Basic beltéri klíma CS_UE9-12RKE
  • Panasonic UE Basic kültéri klíma CU_UE9-12RKE
  • Panasonic UE Basic klíma távirányító AC_RE_UE9-12RKE
0%THM
Akció!

Panasonic BE Inverter 3,5 kW klíma szett

0 out of 5

242.570 Ft 206.184 Ft Nettó 162.350 Ft

Panasonic BE  Inverteres mono split oldalfali 3,5 kW klíma szett (KIT‑BE35‑TKE-1tulajdonságai

 

 

 

Kényelem

 

A osztályInverteres rendszer
Az Inverter termékcsalád nagyobb hatékonyságot és jobb komfortérzetet kínál. Hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben. Bővebben

 

Fűtés akár -10 °C-os hőmérséklet mellett
A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -10 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

 

 

soft dry

„Soft dry” üzemmód
A „soft dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

 

 

függőleges légáramlásAutomatikus függőleges légáramlás vezérlés A lamellák automatikusan fel-le mozognak, de a távirányító segítségével rögzített szögben is beállíthatók.

 

 

vízszintes légáramlásKézi vízszintes légáramlás vezérlés

 

 

 

 

auto üzemmódAuto üzemmód (Inverter)
A helyiség beállított hőmérsékletének függvényében hűtésről automatikusan fűtésre vált.

 

 

 

automata kapcsolóEgyszerű automata kapcsolórendszer
Amikor a mért és a beállított hőmérséklet közötti különbség eléri vagy meghaladja a 3°Cot, a készülék automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.

 

hot start„Hot Start” üzemmód
A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

Megbízhatóság

automatikus újraindításAutomatikus újraindítás
Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

 

hosszú vezetékHosszú vezetékek 15 m
A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el, ez az egységeket összekötő vezetékek hosszától függ. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.

 

fedőlapA fedőlap hozzáférhetősége karbantartás esetén
A kültéri egység karbantartása korábban hosszadalmas munkát jelentett. Most azonban, az eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű.

 

öndiagnosztikai funkcióÖndiagnosztikai funkció
Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

 

 

r22R22 Renewal
A Panasonic “RENEWAL” rendszer lehetővé teszi azt hogy a meglévő jó minőségű R22 csőhálózatot használja az R410A rendszerekhez.

 

 

5 év5 év garancia
A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

 

 

Használat

 

működés időzítőValós idejű óra egyszerű működésidőzítővel
A készülék pontos működési ideje (óra és perc) előre beállítható. Ezután a légkondicionáló minden nap pontosan a beállított órákban lép működésbe, egészen addig, amíg más beállítást nem választ.

 

 

lcd kijelzőLCD kijelzős vezeték nélküli távirányító