• Panasonic UE Basic beltéri klíma CS_UE9-12RKE
  • Panasonic UE Basic kültéri klíma CU_UE9-12RKE
  • Panasonic UE Basic klíma távirányító AC_RE_UE9-12RKE
Akció!

Panasonic DZ Inverter 3,5 kW klíma szett

0 out of 5

237.850 Ft 219.000 Ft Nettó 172.441 Ft

Panasonic UE Basic Inverteres mono split oldalfali 3,5 kW klíma szett (KIT-UE12-RKEtulajdonságai

Egészséges levegő

 

antibakteriális szűrőAntibakteriális szűrő
Az antibakteriális szűrő semlegesíti a levegőből kiszűrt allergén anyagokat, és három funkció egyesítésével (allergénszűrés, vírusszűrés és baktériumszűrés) tartja tisztán és egészségesen a szoba levegőjét.

 

 

antiallergénAntiallergén tulajdonságok
A rendszer antiallergén tulajdonságú szűrővel van felszerelve.

 

 

 

szagtalanítóSzagtalanító funkció
A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

 

 

mosható előlapLevehető, mosható előlap
Az előlap tisztán tartása könnyen megoldható: egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb, hatékonyabb működést biztosít, ezáltal Te energiát takaríthatsz meg.

 

 

Kényelem

 

A osztályInverteres rendszer
Az Inverter termékcsalád nagyobb hatékonyságot és jobb komfortérzetet kínál. Hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben. Bővebben

 

Fűtés akár -10 °C-os hőmérséklet mellett
A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -10 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

 

 

soft dry

„Soft dry” üzemmód
A „soft dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

 

 

függőleges légáramlásAutomatikus függőleges légáramlás vezérlés A lamellák automatikusan fel-le mozognak, de a távirányító segítségével rögzített szögben is beállíthatók.

 

 

vízszintes légáramlásKézi vízszintes légáramlás vezérlés

 

 

 

 

auto üzemmódAuto üzemmód (Inverter)
A helyiség beállított hőmérsékletének függvényében hűtésről automatikusan fűtésre vált.

 

 

 

automata kapcsolóEgyszerű automata kapcsolórendszer
Amikor a mért és a beállított hőmérséklet közötti különbség eléri vagy meghaladja a 3°Cot, a készülék automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.

 

hot start„Hot Start” üzemmód
A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

Megbízhatóság

automatikus újraindításAutomatikus újraindítás
Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

 

hosszú vezetékHosszú vezetékek 15 m
A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el, ez az egységeket összekötő vezetékek hosszától függ. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.

 

fedőlapA fedőlap hozzáférhetősége karbantartás esetén
A kültéri egység karbantartása korábban hosszadalmas munkát jelentett. Most azonban, az eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű.

 

öndiagnosztikai funkcióÖndiagnosztikai funkció
Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

 

 

r22R22 Renewal
A Panasonic “RENEWAL” rendszer lehetővé teszi azt hogy a meglévő jó minőségű R22 csőhálózatot használja az R410A rendszerekhez.

 

 

5 év5 év garancia
A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

 

 

Használat

 

működés időzítőValós idejű óra egyszerű működésidőzítővel
A készülék pontos működési ideje (óra és perc) előre beállítható. Ezután a légkondicionáló minden nap pontosan a beállított órákban lép működésbe, egészen addig, amíg más beállítást nem választ.

 

 

lcd kijelzőLCD kijelzős vezeték nélküli távirányító