• Panasonic-RE-Inverter-beltéri-klíma-CS_RE24RKE
  • Panasonic-RE-Inverter-kültéri-klíma-CU_RE24RKE
  • Panasonic-RE-Inverter-klíma-távirányító-AC_RE_RE18-24RKE
Akció!

Panasonic RE STANDARD Inverter 6,8 kW klíma szett

0 out of 5

744.220 Ft 632.585 Ft Nettó 498.098 Ft

Panasonic RE Inverteres mono split oldalfali 6,8 kW klíma szett (KIT-RE24-RKEtulajdonságai

Egészséges levegő

antibakteriális szűrőAntibakteriális szűrő
Az antibakteriális szűrő semlegesíti a levegőből kiszűrt allergén anyagokat, és három funkció egyesítésével (allergénszűrés, vírusszűrés és baktériumszűrés) tartja tisztán és egészségesen a szoba levegőjét.Bővebben…

 

antiallergénAntiallergén tulajdonságok
A rendszer antiallergén tulajdonságú szűrővel van felszerelve. Bővebben…

 

 

szagtalanítóSzagtalanító funkció
A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

 

mosható előlapLevehető, mosható előlap
Az előlap tisztán tartása könnyen megoldható: egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb, hatékonyabb működést biztosít, ezáltal Te energiát takaríthatsz meg.

Használat

 

működés időzítőValós idejű óra egyszerű működésidőzítővel
A készülék pontos működési ideje (óra és perc) előre beállítható. Ezután a légkondicionáló minden nap pontosan a beállított órákban lép működésbe, egészen addig, amíg más beállítást nem választ.

 

 

lcd kijelzőLCD kijelzős vezeték nélküli távirányító

 

 

 

 

Megbízhatóság

automatikus újraindításAutomatikus újraindítás
Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

 

hosszú vezetékHosszú vezetékek (15 m)
A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el, ez az egységeket összekötő vezetékek
hosszától függ. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.

 

fedőlapA fedőlap hozzáférhetősége karbantartás esetén
A kültéri egység karbantartása korábban hosszadalmas munkát jelentett. Most azonban, az eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű.

 

Öndiagöndiagnosztikai funkciónosztikai funkció
Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

 

 

r22R22 Renewal
A Panasonic “RENEWAL” rendszer lehetővé teszi azt hogy a meglévő jó minőségű R22 csőhálózatot használja az R410A rendszerekhez.

 

 

5 év5 év garancia
A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

Kényelem

InternetInternet Control
Az Internet Control egy olyan, új generációs, felhasználóbarát rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket. Bővebben…

 

Hőszívattyú üzemmódFűtés akár -15 °C-os hőmérséklet mellett A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -15 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

 

 

 

soft dry„Soft dry” üzemmód
A „soft dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

 

egyéni légáramásEgyéni légáramlás-beállítás
Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállítható.

 

 

auto üzemmód

Auto üzemmód (Inverter)
A helyiség beállított hőmérsékletének függvényében hűtésről automatikusan fűtésre vált.

 

 

 

automata kapcsolóEgyszerű automata kapcsolórendszer
Amikor a mért és a beállított hőmérséklet közötti különbség eléri vagy meghaladja a 3°Cot, a készülék automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.

 

hot start„Hot Start” üzemmód
A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

10 HEATING & COOLING