Home / Rólunk

Rólunk

“KÖRNYEZETTUDATOSSÁG,MEGBÍZHATÓSÁG, GYORSASÁG”

 

Üdvözlünk,

S.Tóth Ákos vagyok a Klíma-Futár Kft. ügyvezetője, 2002 óta foglalkozunk klímatechnikával, felsőfokú végzettséggel rendelkezek a menedzsment és a minőségirányítás területén, célunk a környezetvédelem korában környezetkímélőbb, megújuló energiát hasznosító klímaberendezések és megújuló energiát hasznosító rendszerek forgalmazása. Az energiatudatosság a komfortérzet megteremtése környezetbarát technológiák által.

Termékeinkre jellemző az energiahatékonyság, magas hatásfok, alacsony áramfogyasztás, alacsony üzemeltetési költségek, nincs káros anyag kibocsátás vagy egyéb környezetre káros befolyás. A levegő energiaforrásként kerül felhasználásra, energiát takarítanak meg ezáltal zöldebbek, tisztábbak.

Minden vásárlói igényt kielégítünk a sokféle forgalmazott klímaberendezéseknek  köszönhetően, melyek bármilyen méretű helyiséget optimális hatékonysággal képesek kiszolgálni.

A termékeink mellé megbízható magas szintű szakmai segítséget nyújtunk, hogy Te mindig a legjobb és tökéletes megoldást kapd.

Komplex szolgáltatásnyújtás a klímatechnika területén a tervezéstől az értékesítésen át a kivitelezésig.

Továbbá vállalunk klímaberendezések javítását, tisztítását, klíma karbantartását, rövid határidővel és garanciával.

Ladybug-Macro-Photography

 

Klíma-Futár

Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

 

  • 4028 Debrecen, Hadházi út 151.
  • info@klima-legkondi.hu
  • +36 20 318 3177