• Panasonic ETHEREA 4,2kW Inverter klíma beltéri
 • Panasonic ETHEREA Inverter klíma beltéri CS_E12QKEW Cover
 • Panasonic ETHEREA Inverter klíma kültéri CU_E12QKE-CU_E15QKE
 • Panasonic ETHEREA Inverter klíma távirányító AC_RE_XE-E9-28QKEW
 • Panasonic ETHEREA Inverter klíma választható vezetékes távirányító AC_CZ_RD514C
Akció!

Panasonic ETHEREA Inverter 4,2 kW klíma szett

0 out of 5

Kérj ajánlatot

  Panasonic ETHEREA Inverteres mono split oldalfali 4,2 kW klíma szett (KIT-E15-QKEtulajdonságai

  Egészséges levegő

  légtisztítás1Nanoe-G
  A Nanoe-G nanoméretű részecskék segítségével
  tisztítja a helyiségek levegőjét. A Nanoe-G hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez. A Brit Allergia Szövetség tanúsítványával  rendelkezik. Bővebben…

  tökéletes„Mild Dry” hűtés
  Ez a megoldás megakadályozza a szoba páratartalmának hirtelen csökkenését, miközben biztosítja a beállított hőmérséklet megtartását. A relatív páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos hűtési folyamathoz képest. Ideális, ha bekapcsolt légkondicionáló mellett alszik.Bővebben…

  antibakteriális szűrőAntibakteriális szűrő
  Az antibakteriális szűrő semlegesíti a levegőből kiszűrt allergén anyagokat, és három funkció egyesítésével (allergénszűrés, vírusszűrés és baktériumszűrés) tartja tisztán és egészségesen a szoba levegőjét.Bővebben…

   

  antiallergénAntiallergén tulajdonságok
  A rendszer antiallergén tulajdonságú szűrővel van felszerelve. Bővebben…

   

   

  szagtalanítóSzagtalanító funkció
  A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

   

  mosható előlapLevehető, mosható előlap
  Az előlap tisztán tartása könnyen megoldható: egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb, hatékonyabb működést biztosít, ezáltal Ön energiát takaríthat meg.

  Használat

  valós idejű óraValós idejű óra dupla működésidőzítővel
  Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja az egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc).

   

   

  lcd kijelzőLCD kijelzős vezeték nélküli távirányító

   

   

   

   

  Megbízhatóság

  automatikus újraindításAutomatikus újraindítás
  Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

   

  hosszú vezetékHosszú vezetékek (15 m)
  A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el, ez az egységeket összekötő vezetékek  hosszától függ. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.

   

  fedőlapA fedőlap hozzáférhetősége karbantartás esetén
  A kültéri egység karbantartása korábban hosszadalmas munkát jelentett. Most azonban, az eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű.

   

  Öndiagöndiagnosztikai funkciónosztikai funkció
  Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

   

   

  r22R22 Renewal
  A Panasonic “RENEWAL” rendszer lehetővé teszi azt hogy a meglévő jó minőségű R22 csőhálózatot használja az R410A rendszerekhez.

   

   

  5 év5 év garancia
  A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

  Kényelem

  InternetInternet Control
  Az Internet Control egy olyan, új generációs, felhasználóbarát rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket. Bővebben…

   

  A osztályInverter Plusz rendszer
  Az Inverter Plusz termékek a standard inverteres légkondicionálók jellemzőihez képest több mint 20%-kal jobban teljesítenek. Ez 20%-kal kevesebb fogyasztást, és ugyanennyivel alacsonyabb villanyszámlát jelent.  Bővebben…

   

  EconaviEconavi
  Az érzékelő képes felmérni az emberi aktivitás mértékét és elhelyezkedését a helyiségben, és a légáramlás ennek megfelelő irányításával maximális kényelmet és megtakarítást biztosít, és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő, illetve hogy éjszaka van-e. Bővebben…

   

  napsűtés érzékelésEconavi napfény-érzékelés
  Érzékeli a besütő napfény intenzitásának változását és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő, illetve hogy éjszaka van-e. Erősebb napsütésben a rendszer csökkenti a felesleges fűtést. Bővebben…

   

  AutokomfortAutocomfort
  Felismeri az emberi jelenlétet, és ha senki nem tartózkodik a helyiségben, energiatakarékos működésre vált. Ezzel együtt a komfortérzet továbbra is előnyt élvez, ezért nagyobb emberi aktivitás esetén nő a hűtőteljesítmény. Bővebben…

   

  Szuper csendesKivételesen csendes működés
  Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon, A beltéri egység pedig szinte észlelhetetlen, 20 dB-es zajszinten működik. Bővebben…

   

  Hőtés-10Csak hűtés akár -10°C-os hőmérséklet mellett A légkondicionáló kizárólag hűtő üzemmódban akár -10 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

   

   

  Hőszívattyú üzemmódFűtés akár -15 °C-os hőmérséklet mellett A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -15 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

   

   

  egyszerű szabályozásEgyszerű vezérlés BMS rendszerrel
  A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületfelügyeleti rendszer között.

   

  nagy teljesítményNagy teljesítményű üzemmód
  A gyors és hatékony intenzív üzemmód ideális, amikor a legmelegebb vagy leghidegebb napon tér haza. Maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet.

   

  soft dry„Soft dry” üzemmód
  A „soft dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

   

  egyéni légáramásEgyéni légáramlás-beállítás
  Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállítható.

   

   

  auto üzemmód

  Auto üzemmód (Inverter)
  A helyiség beállított hőmérsékletének függvényében hűtésről automatikusan fűtésre vált.

   

   

   

  automata kapcsolóEgyszerű automata kapcsolórendszer
  Amikor a mért és a beállított hőmérséklet közötti különbség eléri vagy meghaladja a 3°C-ot, a készülék automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.

   

  hot start„Hot Start” üzemmód
  A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép„ működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

  10 HEATING & COOLING